Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?
Atentie! Nu oferiti informatii personale strainilor de pe internet, inclusiv de pe acest site, cu exceptia cazului in care aveti incredere in persoana respectiva! Dupa inregistrate exista o modalitate(optionala) prin care se incearca o validare conturilor inregistrate. Aceasta modalitate nu poate fi totusi 100% din motive de siguranta asa ca indiferent de statusul unei persoane de pe site aveti grija ce informatii oferiti prin mesaje private / forum / jurnale / chat sau orice alta modalitate de pe site!

Termeni si conditii

Accesand acest site ( www.bdsmro.ro denumit in continuare BDSMro ) si orice link din interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu unul sau mai multi termeni din acest contract de utilizare, va rugam sa parasiti pagina BDSMro. Acesti termeni pot fi schimbati in orice moment fara o avertizare prealabila sau ulterioara. Necunoasterea termenilor si conditiilor BDSMro nu scuteste de la consecintele actiunilor care contravin conditiilor prezentate mai jos.

Accesand BDSMro sau interactionand in orice fel cu acest site sunteti de acord si va angajati sa respectati urmatoarele conditii:

 1. Sunteti o persoana adulta, avand varsta de cel putin 18 sau 21 de ani, in functie de tara in care va aflati. Eventuala expunere a unor persoane minore la continutul acestui site este strict interzisa si este in intregime responsabilitatea dumneavoastra.
 2. Nu sunteti ofensat(a) de informatiile sau continutul media afisate pe site.
 3. Nu accesati situl in calitate de angajat sau contractant al unei institutii de presa / media /autoritati legale sau alta forma de asociere, iar interesul dumneavoastra pentru continutul BDSMro este exclusiv personal si privat.
 4. In nici un caz proprietarul sau moderatorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru informatiile sau continutul media adaugate de catre utilizatorii site-ului.
 5. In nici un caz proprietarul sau moderatorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru consecinte, de natura fizica, materiala, morala sau sociala, rezultate in urma accesarii BDSMro.
 6. La accesarea si folosirea BDSMro si a functiilor sale, sunteti de acord ca va asumati intreaga responsabilitate pentru continutul si materialele postate, respectiv incarcate pe acest site.
 7. La crearea unui profil sau in orice alt context, sunteti de acord sa nu afisati, sa transmiteti sau sa postati informatii sau continut media care incalca legile in vigoare in Romania si eventual tara in care va aflati (daca este alta decat Romania). In cazul in care postati continut ilegal (de ex. materiale care pot fi asociate cu zoofilia, pedofilia, necrofilia etc.) sau instigati la astfel de actiuni, conducerea BDSMro va prezenta autoritatilor toate informatiile pe care le detine pentru combaterea acestor ilegalitati. Acest punct nu se adreseaza insa continutului Kink / Fetish / BDSM, care reprezinta actiuni sau elemente practicate consensual de catre persoane adulte - acesta nu contravine legilor actuale, in vigoare.
 8. Nu aveti voie sa accesati materialele sau informatiile de pe situl BDSMro cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul dvs. interes.
 9. Prin inscrierea pe site-ul BDSMro sunteti de acord ca odata creat profilul dvs. poate fi doar dezactivat si nu sters efectiv din baza de date decat la libera alegere a proprietarului BDSM Romania sau a administratorilor BDSMro.
 10. Prin inscrierea pe acest site sunteti de acord sa primiti orice fel de comunicari prin e-mail sau mesaje private din partea conducerii site-ului,  informative, conexe statutului de membru BDSM Romania.
 11. Administratorii si proprietarul BDSMro nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de nemultumire, daune sau pagube rezultate din folosirea BDSM Romania sau a altor site-uri partener, acestea includ, dar nu se limiteaza la nemultumiri sau daune legate de calitatea serviciilor BDSMro si continutul acestuia.
 12. Este interzisa folosirea id-urilor utilizatorilor BDSMro (informatia inscrisa in campul "Nume" la crearea unui profil BDSMro) in orice context in afara domeniului BDSMro, fara acordul scris al acestora.
 13. Este interzisa publicarea datelor din profil, al pozelor, al articolelor, fanteziilor,  sau al mesajelor de la utilizatorii BDSMro pe acest site sau orice alt mediu online sau offline, fără acordul scris al acestora.
 14. Intelegeti ca orice actiune de hartuire, defaimare, calomnie sau spamming contravine legilor in vigoare in Romania si poate implica actionarea in instanta a contravenientilor, direct de catre utilizatorii prejudiciati sau de catre conducerea BDSMro.
 15. Este interzisa dezvaluirea identitatii sau a oricaror informatii cu caracter personal, apartinand utilizatorilor inscrisi pe BDSMro, cu referire la informatiile din cadrul acestui site, in orice context, atat in cadrul domeniului  BDSMro, cat si in afara acestuia, fara acordul prealabil, in scris, al persoanelor in cauza. Aceste actiuni contravin acestui set de conditii, cu valoare de contract legal, dar pot intra si sub incidenta codului civil sau penal.
 16. Nu veti utiliza materialele de pe acest site decat pentru Dvs.
 17. Nu veti arata aceste materiale minorilor sau altor persoane care s-ar putea simti lezate sau ofensate de materialele pentru adulti.
 18. Nu veti posta continut pornorafic sau face referire la minori.
 19. Nu veti posta imagini continad minori sau scene sexuale in care sunt implicati minorii
 20. Nu veti posta imagini continad scene sexuale care fac referire la zoofilie sau necrofilie
 21. Nu veti posta imagini care nu va apartin sau care sunt luate de pe alte site-uri
 22. Este interzis accesul  pe site folosind multiple conturi pentru aceeaşi persoană. Această regulă include şi conturile recent şterse. Această regulă a fost adăugată pentru a prevenii crearea de conturi multiple pentru ascunderea vechiului nume de pe site şi folosirea acestora pentru hărţuirea utilizatorilor de pe site. Încălcarea acestei reguli poate duce la blocarea permanentă, pe site,  a utilizatorului.
 23. Moderatorii lucreaza in mod volutar pentru a valida utilizatorii noi si pentru a mentine o atmosfera cat mai civilizata. Eventualele abuzuri ale acestora se raporteaza direct catre admin prin mesaj privat pe site, pe messenger sau pe email. De asemenea se poate discuta si cu moderatorul respectiv ca in cazul unei greseli sa poata anula actiunea. Atacurile in public se sanctioneaza cu blocarea contului pe o perioada intre o saptamana si 24 luni. In cazul in care moderatorul chiar este vinovat de abuz acesta poate, in funcție de severitate, primii o sancțiune, poate avea retras statusul de moderator sa poate fi blocat de pe site.
 24. Postarea in sectiunile publice ale acestui site(forum, chat, fantezii, articole si anunturi) necesita un minim de respect pentru persoanele de pe acest site. Lipsa de respect demonstrata prin atacuri publice de orice fel asupra persoanelor respective duce la blocarea contului pe o perioada intre o saptamana si 12 luni.
 25. Este interzisa trimiterea de spam sau mesaje nedorite atât pe  sectiunile publice ale siteului cât mesaje private in numar ridicat către persoanele care nu răspund la mesajele primite sau explica clar ca nu doresc sa continue discutia. Nerespectarea aceste reguli poate duce la blocarea contului pe o perioada intre una si 12 luni.
 26. Pastrati discutiile pe chat, in special pe camerele General, Ajutor și Validati, la un nivel politicos, civilizat si potrivit pentru un loc public. Nu aduceti propria drama, jocuri private(chiar daca relatia in privat implica rolul de dom/sub pe camere publice este necesar un minim de respect) sau alte subiecte nepotrivite pe camere publice cu exceptia cazului in care exista o camera sau o categorie(forum) speciala pentru acel tip de subiect.
 27. Este interzisa promovarea de servicii sexuale contra cost. Persoanele care practica acest lucru dar care doresc totusi sa foloseasca siteul pentru discutii au obligatia de a bifa pe profil aceasta optiune. Acele profile sunt ascunse automat de la cautari si afisate doar daca un utilizator cere explicit acest lucru. 
 28. Este interzisa impartirea de informatii false, chiar si ca o gluma pe chat daca nu este specificat clar ca este doar gluma. Unele informatii care par a fi banale pentru anumite persoane sunt complet necunoscute pentru alte persoane, de asemenea uneori este greu de urmarit o discutie lunga pentru a descoperii ce parte este gluma si ce parte este serioasa asa ca atentie la informatiile oferite pe site. 
 29. Adminul și moderatorii își rezervă dreptul de a șterge orice discuții și comentarii injurioase din zonele publice ale siteului(forum si chat). Autorul comentariilor respective poate primii ban sau mute pe secțiunea pe o perioada intre o ora sau o saptamana in functie de abuzul efectuat si de numarul de abateri. In cazul in care incidentul se repeta, acesta poate duce la blocarea contului pe o perioada intre o saptamana sau un an.
 30. Utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". BDSMro.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Afirmati in mod expres ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca BDSMro.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube rezultate din utilizarea de catre Dvs. a serviciilor oferite de BDSMro.ro.
Persoane active astăzi: 273 persoane logate (login pentru a vedea lista)