Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Despre Site BDSMro.ro

Salut ,

Bine ai venit. Site-ul www.bdsmro.ro a fost creat pentru a ajuta la formare unei comunitati largi de persoane practicante sau pasionate de BDSM din Romania. Se adreseaza atat persoanelor cu experienta, care sunt rugate sa impartaseasca cunostintele lor cu restul utilizatorilor prin intermediul articolelor si a discutiilor, cat si persoanelor incepatoare care pot gasii aici informatii despre o anumita tehnica sau obiect despre care sunt interesate.  De asemenea pentru cei in cautarea unui partener, sau prieteni pentru schimb de idei, acest site este locul perfect deoarece pot vedea informatii despre persoanele interesate, sa vada ce preferinte au, ce fantezii si ce exeperienta au acumulat.  

Pentru incepatorii cu intrebari despre bondage, bdsm, roleplay, spanking sau orice alt aspect bdsm (dominare, supunere sadomasochism etc) locul perfect este sectiunea de conversatii. Sau chiar articolele si paginile de descriere a conceptului de BDSM.

Legat de confidentialitate

Pentru ca traim in Romania, stiu ca multi nu doresc sa impartaseasca anumite aspecte personale doar cu persoanele in care au incredere. De aceea tot ce este postat pe acest site paote vi vazut doar de membrii, sau chiar doar de prietenii alesi. (albume, jurnale etc)

Nu ai cont pe site? Inregistrarea este gratuita, asa ca intra acum si cunoaste persoane cu aceleasi pasiuni ca si tine.

Persoane active astăzi: 298 persoane logate (login pentru a vedea lista)