Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Relatii BDSM

Joaca

BDSM

Practicieni BDSM privesc uneori practica BDSM din viata lor sexuala ca jocul de rol şi atât de des folosesc termenii de "Play" şi "joacă" pentru a descrie activităţile în cazul în care sunteţi în rolurile lor de perspectivă. Joaca de acest fel pentru o perioadă specificată de timp este adesea numit o "sesiune", precum şi conţinutul şi circumstanţele de joc sunt adesea menţionată ca "scena". De asemenea, este comună în relaţiile personale pentru a folosi termenul de "Play Kink" pentru activităţi de BDSM, sau condiţii mai specifice pentru tipul de activitate. Relaţiile pot fi de diverse tipuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Joc pe termen lung

BDSMScrieri timpurii de pe BDSM, atât de către comunitatea academică şi BDSM vorbit puţin de relaţii pe termen lung cu unii din comunitatea gay din piele sugerează relaţii pe termen scurt de joc pentru a fi posibilă numai modele de relatii, şi de a recomanda oamenilor de a se căsători şi a "juca" cu BDSM în afara căsătoriei. În timpurile recente, deşi scriitori de BDSM şi site-uri de BDSM au fost mai mult concentrat pe relatii pe termen lung.


Un studiu din 2003, primul sa se uite la aceste relaţii, pe deplin demonstrat faptul că "de calitate pe termen lung, relaţii de functionare", există în rândul practicanţilor de BDSM, cu ambele sexe fiind de sus sau de jos (cuplurile de homosexuali nu au fost uitat la). Respondenţii în studiul exprimat orientarea lor BDSM să fie construit în care sunt, dar a considerat explorarea BDSM interesele lor o sarcină în curs de desfăşurare, şi a arătat flexibilitate şi adaptabilitate pentru a se potrivi cu interesele lor, partenerii lor ."potrivire perfectă", în cazul în care atât în relaţia împărtăşit aceleaşi gusturi şi dorinţe a fost rare, iar cele mai multe relatii ambii parteneri trebuie să ia în sus sau pune deoparte o parte din dorinţele lor .Activităţile BDSM care cuplurile împărtăşit în variat în sexuale cu semnificaţia nonsexual pentru partenerii care a raportat a face anumite activităţi BDSM pentru "lipirea cuplu, eliberarea de stres, şi quest-uri spirituale". Problema cea mai raportat în rândul respondenţilor nu a fost găsirea de timp suficient pentru a fi în rolul cu cea mai mare de adoptare a unui stil de viata 24/7 în care ambii parteneri să menţină lor de poziţie dominantă sau rol de supunere pe tot parcursul zilei.

Printre respondenţi au fost de obicei fundul care au vrut să joace mai greu, şi să fie mult mai restrânsă în rolurile lor, atunci când a existat o diferenţă, în dorinţa de a juca în relaţia.Autorul studiului, Bert Cutler, a speculat topuri care poate fi de multe ori mai puţin, în starea de spirit de a juca din cauza creşterii cererii de responsabilitate din partea lor: fiind conştienţi de siguranţă a situaţiei şi pregătit pentru a elimina partea de jos dintr-un scenariu periculos, fiind conştient de dorinţele şi limitele de partea de jos, şi aşa mai departe. Autorul studiului a subliniat că de succes pe termen lung, relaţii de BDSM au venit după "divulgare timpurie a informaţiilor şi aprofundată" din partea ambelor părţi de interese BDSM lor.

Mulţi dintre cei implicaţi în relaţiile BDSM pe termen lung învăţat abilităţile lor de la organizaţiile de BDSM şi mai mari comunităţi .Nu a fost o mulţime de discuţii de către respondenţi în suma de control din partea de sus poseda in relatiile cu aproape inexistent discuţie a de sus "fiind mai bine, sau mai inteligent, sau de o valoare mai mult" decât partea de jos ,cupluri. au fost, în general, de aceeaşi minte dacă erau sau nu în 24/7 relaţie, dar a menţionat că, în astfel de cazuri, partea de jos nu este blocat la 24/7, dar că rolul lor în contextul relaţiei a fost mereu prezentă, chiar şi atunci când partea de sus este de a face non-dominante activităţi, cum ar fi treburile casnice: curatenie, luând în coşul de gunoi, şi aşa mai departe, sau de jos fiind. într-o poziţie mai dominantă .În concluziile sale, studiul prevede:.

Respondenţi s-au apreciat, partenerii lor, şi relaţiile lor. Toate cuplurile au exprimat voinţa considerabil bună faţă de partenerii lor. Schimbul de putere dintre cohortele pare a servi în scopuri dincolo de orice satisfacţie sexuală, inclusiv confruntă cu un sentiment de a fi luate de îngrijire şi lipire cu un partener .

Studiul merge mai departe pe lista trei aspecte care au făcut cu succes relaţiile de muncă:. Prezentare timpurie de interese şi transparenţă în continuare, un angajament faţă de dezvoltarea personală, precum şi utilizarea de roluri dominante / supus ca un instrument pentru a menţine relaţia .În discursul de închidere sale autorul studiului teoretizeaza ca urmare a potenţial serios pentru un prejudiciu care cuplurile in relatii BDSM dezvolta crescut de comunicare, care poate fi mai mare decât în ​​relaţii de masă

Un subset de relatii BDSM pe termen lung sunt relaţii în viaţa de zi cu zi, care este în mod clar incadrate de conceptul de BDSM-ul chiar si in afara de activitati sexuale. [8] Partenerii implicaţi se menţină în viaţa lor de zi cu zi un echilibru adecvat de putere şi în consecinţă, fac aspecte ale BDSM o parte consistentă a stilului lor de viaţă. Aici, BDSM nu poate fi desemnat un fenomen pur sexuala. Termenul "24/7relationship" este derivat din 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Un alt termen pentru un astfel de comportament este "D / E", derivat de la "dominantă / docile". Partenerul dominant controleaza cele mai multe aspecte ale vieţii de supunere a lui. Anumite domenii ale vieţii, cum ar fi munca, familia, prietenii sau pot fi excluse de la relatia D / s şi să nu fie plasate sub control de partenerul dominant. Unele relatii D / s, totuşi, să acopere toate domeniile vieţii; constelaţii astfel sunt desemnate ca "o bursă de energie totală" (TPE). În D / s, şi mai ales în relaţiile TPE, schimbări în balanţa de putere (aşa-numita "Schimbarea"), numai rareori avea loc. Relaţii TPE reprezintă, probabil, cel comportamentul rolul comun în cadrul spectrului BDSM.
Servicii profesionale

BDSMUn dominatrix profesional sau profesional dominant, adesea menţionată în cultura ca un "pro-domme", ofera servicii de cuprinzând gama de disciplina robie, şi dominaţia în schimbul banilor. Astfel de servicii profesionale nu ar putea include contact sexual, şi poate şi nu poate include masturbare sau ejacularea de material seminal prin alte mijloace. În multe cazuri, satisfacerea sau punctul culminant al clientului nu include orgasm directă, şi este tratată, respectiv. Este comună în rândul dominatrices să se separe de prostituate, deşi există o mulţime de prostituate care lucreaza, de asemenea, ca dominatrices profesionale.

Termenul de "dominatrix" este puţin utilizat în cadrul scena BDSM non-profesionale. O femeie non-profesionale dominante este mai frecvent menţionată ca un simplu "Domme", "dominantă", sau "Femdom". Există, de asemenea, serviciile furnizate de submissives profesionale de sex feminin ("pro-submarine"). A consimte profesionale supus comportamentul clientului său dominant în limitele negociate, şi de multe ori lucrează într-o temnita profesionist. Deşi submissives mult mai rare profesionale nu există.  Majoritatea oamenilor care lucrează în mod normal, ca submarinele au tendinţe spre astfel de activităţi, în special atunci când este vorba de sadomasochism. [Necesită citare] Bărbaţii lucrează, de asemenea, ca profesionişti "Topuri" în BDSM, şi sunt numit "Doms" sau "Maledoms". Cu toate acestea, este mult mai rară de a găsi un bărbat în această profesie. (De asemenea, trebuie remarcat faptul că un mascul "pro-Dom", de obicei, funcţionează numai cu clientela de sex masculin)

Persoane active astăzi: 299 persoane logate (login pentru a vedea lista)