Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Jocuri de Varsta (ageplay)

Scutece BDSM AdultiJocurile de varsta sunt o forma a jocurilor de roluri in care o persoana joaca roluri, sau trateaza o alta persoana, ca si cum ar avea o varsta diferita. Practicarea poate fi refresiva in care obiectivul este retrairea unei experiente din copilarile, sau sexuala,  recreind o relatie sexuala intre persoane cu varste adevarate sau imaginate. In general aceasta implica o persoana care pretinde ca este mult mai tanara decat e cu adevarat, foarte rar cineva joaca un rol mai batran decat in realitate.

Variatii sexuale pot include printre alte lucruri si jocul de incest, in care persoanele recreaza si sexualizeaza roluri dintr-o familie, si fetisismul "Daddy's girl" (fata tatei) in care varstele reale sau imaginare sunt bazele jocului de roluri in care femeia este aratata drept partenerul mai tanar.

Jocul de varsta nu este considerat sa aiba legatura cu pedofilia de catre psihologii profesionisti.

Jocul sexual de varsta nu include atractie sexuala catre copii sau persoane foarte tinere. De fapt, persoana care joaca rolul mai tanar, fura doar minte mia tanara, si de multe ori pentru a retraii stari emotionale de la varsta respectiva. De exemplu jocul de roluri sub forma: profesor / student, tata/ fica, mama / fiu, doctor /pacient sunt foarte comune in jocul de varsta.

O forma specifica a acestui joc este aceea in care unul dintre participanti joaca rolulul unui bebelus. 

Persoane active astăzi: 296 persoane logate (login pentru a vedea lista)