Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Aspecte BDSM - Bondage si Disciplina

Doua fete legateBondage si Disciplina sunt doua aspecte BDSM ce nu par sa aiba legatura una cu alta datorita tipurilor de activitati implicate, dar au concepte foarte similare de acea de multe ori apar impreuna. Contrar celoralte 2 tipuri, B/D nu definesc Stapanii si Supusii, ci sunt folosite pentru a descrie activitatile generale in care un  partener este cel care primeste iar celalalt este cel activ.

Termenul "Bondage" descrie practicile legate de legaturi fizice. Bodange este de obicei, dar nu intotdeauna, o parctica sexuala. In timp ce Bondage este o variantie foarte populara in largul aspect al BDSM-ului, este totusi uneori in afara acestui camp. Studii in randul practicantilor de BDSM au aratat ca multi barbati, dar si femei, au gasit ideea de bondage ca fiind foarte erotica. Scrict vorbind, bondage se refera la legarea partenerului, in special la legarea membrelor impreuna, sau de un obiect, folosind catuse sau sfori. Bondage de asemenea se mai refera si la legarea membrelor si despartirea acestora. (Exemplu folosind crucea Sf. Andrei sau o bara despartitoare - spreader bar).

mental bondageTermenul de Disciplina retine acele legaturi imaginare (mental bondage), care se aplica prin folosirea unor reguli si pedepse pentru controlarea comportamentului supusei(supusului). Pedepsele pot consta in dureri cauzate fizic ( cum ar fi lovituri cu un bici, nuia etc), umilire cauzata psihologic (cum ar fi biciuirea in public) sau pierderea libertatii cauzata fizic ( cum ar fi legarea de de un picior al patului ). Un alt aspect este si antrenamentul unei supuse(supus).

Persoane active astăzi: 300 persoane logate (login pentru a vedea lista)