Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Bara Despartitoare

Legata cu bara despartitoareO bara despartitoare este un articol din echipamentul de bondage ce consista dintr-o bara de metal sau lemn, cu puncte de atasare a legaturilor( sfori sau catuse ) la fiecare capat al acesteia, ce poate fi atasata la incheieturi, genunghi sau talpi pentru a le departa. Sunt folosite in jocurile de bondage de obicei impreuna cu alte echipamente de bondage sau bdsm.

 

Legata cu bara despartitore

Cand sunt aplicate la inchieieturi, o bara mentine mainile departate de corp oferind acces complet la trunchi. Cand sunt aplicate la talpi sau genunchi imobilizeaza subiectul prevenind aproape orice forma de mers, mai putin una foarte grea si ciudata, si tine picioarele departate pentru a oferii acces complet la vintrele subiectului si trunchi. Daca mai multe bare sunt aplicate intre genunghi si talpi, subiectul poate fi fortat sa isi indoaie genunchii facand mersul si mai greu. O pereche de bare poate tine subiectul intr-o pozitie de despartire vultur in care si mainile si picioarele sunt departate de corp. 

 

Aceasta bara poate fi legata doar de persoana submisa sau poate fi legta de aceasta si o piesa de mobila, de podea sau un alt dispozitiv pentru suspendare. Versiunile de casa pot fi facute din butoaie, tije de bambus, sau stâlpi dulap.


Legata cu Bara Despartitoare si mainile la spate

ATENTIE! Aceasta bara despartitoare trebuie folosita cu grija, pentru a nu despartii picioarele prea mult si a nu crea intinderi ale muschilor. De asemenea daca o persoana este culcata pe spate, cu o bara despartitaore atasata la glezne, trebuie avuta grija pentru a nu pune presiune pe coapse sau solduri, cum ar fi in timpul actului sexual, pentru a nu provoca rani.

Persoane active astăzi: 296 persoane logate (login pentru a vedea lista)