Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Animal de companie - Joc de roluri BDSM

Pet playJocul in care o persoana are rolul unui animal de companie poate fi non-sexual sau erotic.(inca poate fi numit petplay, ponyplay, ponyism, kittenplay sau pup-play). In forma sa erotica unul dintre participanti ia rolul unul animal real sau imaginar, incluzand comportamentul acestuia iar celalalt partener poate lua rolul unui alt animal sau rolul unui calaret, antrenor, ingrijitor sau chiar crescator.

Principala tema a acestui joc este transformarea voluntara a unui om la statusul de animal, si apoi focusul pe situatia creata astfel. O persoana poate fi tratata ca un animal si pentru a fi umilita.

Ca mai mult de joc erotic si roleplay, Roleplay animale într-un context erotic sau relaţional este în întregime definite de către cei implicaţi şi de starea de spirit şi interesele lor, la momentul jocului. Aceasta variază de la simpla imitare a unei whinnying vocal de un cal la latre, gafaind sau ludic nudging de un catelus, sau comportamentul ludic al unui pisoi, a buşilea în jurul valorii de pe toate patru labe şi a fi hrănit, sau mangaiati, de mână. (În acest ultim caz, motivele sale pot fi similare cu cele de ageplay, adică a lua un rol pe care o consideră adecvată sau spiritual, care permite cultivarea, şi o schimbare de roluri în viaţa de zi cu zi obişnuite). Pentru a extremele mai mari de îmbrăcat ca un ponei în tac cal modificate, măşti, proteze şi de modificare temporară robie pe bază de corp (cum ar fi legarea antebraţele la upperarms şi / sau viţei, la coapse).
Participarea publicului la Roleplay oamenilor şi animalelor este variat. Un cuplu discret ar putea juca un rol de-o prostie, dar iubitoare scena de joc pentru animale de companie în public, dar aceasta ar arata ca unul din parteneri este cursei doar gâtul celuilalt inocent la observator casual. În cazul multor convenţii în curs de desfăşurare şi unele Furries fetishists BDSM, un partener poate purta o zgarda cu un caine in lesa ataşat.
Motivele pentru astfel de joc un personaj sau animal poate varia de la fel de mult ca şi manifestările reale fizice şi intensitatea jocului. Unii oameni le place să fie în măsură să "dai drumul", într-o personalitate diferită, sau mai dinamic (de exemplu, au fost, creaturi sau Catgirls; vezi alte variante). În unele cazuri, jocul PET este văzut ca un iubitor de timp, liniştit mangaieri în cazul în care nu este nevoie de verbalizations şi simplu act de atingeri, frecare şi deţinerea celalalt partener este satisfacerea sau reconfortant în sine pentru cei implicaţi. Pentru alţii, poate exista o latura spirituală a acestuia. Unii se simt mai aproape de Totem animalelor lor, în timp ce altele pot identifica cu ceva asemănător cu o latură mai profundă sau o parte din psihicul lor (a se vedea: Therianthropy).Pentru altii, este o experienţă de configurare schimb de putere într-un context sau de structură pe care le pot accepta. În mod evident, din nou, depinde de persoanele implicate şi a ceea ce ei aduc la aceasta sau ia de la el.
În plus, unele cazuri ar putea fi considerat un tip de fantezie transformare animale.Ele pot avea elemente puternice de exhibiţionism, fie în totalitate bucurat în intimitatea de acasa, sau undeva intre, fie limita. Deşi nu este larg răspândită, erotic uman-animal Roleplay este încă se bucură de un număr considerabil de persoane. Cu toate acestea, este încă în primul rând identificat cu practica BDSM, sau ca fiind asociate cu activităţile de blană sau de alte alternative de stil de viaţă.
Pentru mai multe de participanţi, nu are nici o legătură cu bestialitate, care este controversat si ar putea fi considerate, de obicei edgeplay în cercurile BDSM.

Pony girlPony-joc este uneori menţionată ca "Perversiunea lui Aristotel", cu referire lalegenda că Aristotel a avut o înclinaţie pentru a fi mers ca un cal.
Ponei (persoane implicate în ponei-play), în general, se împart în trei grupuri, deşi unele vor participa în două sau poate toate cele trei:
Ponei cos: ponei, care trage un ursuz cu proprietarul lor.
Ponei Călărie: ponei, care sunt dereglate, fie pe toate patru labe sau pe douăpicioare, cu "calaret" pe umerii "ponei" (de asemenea, cunoscut sub numele deCentru de umăr). Reţineţi că un spate uman nu este, în general, suficient de puternic pentru a lua în greutate de un alt adult, fără riscul de rănire, aşa cu patrupicioare "de echitatie" este, în general, simbolic, cu "calaret", luând în cea mai mare din greutatea lor, pe picioarele proprii.
Arată ponei: ponei, care arată de pe abilităţile lor de dresaj şi poartă de multe oriharnessess elaborate, pene şi aşa mai departe.
Un documentar Pony Pasiune Filmul a fost produs de British joc ponei Club deFerre în 2003, arată activităţile lor de la club şi Născut într-un hambar, un filmdocumentar 2005, descris viaţa mai multor ponei-play entuziaşti.

Joc catelusul sau de joc în cazul în care câinele este cel puţin unul dintre participanţii acţionează în manierele canine şi comportamente, acesta este uneori asociat cu cultura de piele.Rolul dominant este luată de către o "manipulare", "Trainer", "Master", sau în caz de cineva care încă se identifică drept canin, o "alfa".Submisiv poate fi considerat un "pui" sau un "câine". Spre deosebire de alte forme de Roleplay animale, nu este neobişnuit pentru două sau mai multe puii de a juca împreună ca egali, lupta pentru dominare, sau pentru a juca în cazul în care unul este în mod clar "alfa". Jocul Puppy este de multe ori despre a fi jucaus, rautacios, şi instinctiv [3] În ceea ce priveşte jocul BDSM parte, un "catelus", care este "unowned" sau "uncollared" poate fi menţionată ca un "stăpân".. Alte elemente înrădăcinate în BDSM juca implica robie şi restricţie, cu gulere, lese, cuşti, şi hote, mâinile supunere sunt adesea acoperite cu un deget, atât de servicii sexuale şi non-sexuale sunt solicitate, şi "formarea" poate avea loc în scopul de a preda comenzi.Submisiv poate fi solicitat să latre, sărut / linge piciorul dominante / pantof, şi să mănânce ca un câine.

Persoane active astăzi: 289 persoane logate (login pentru a vedea lista)