Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

BDSMro.ro - Progres curent si planuri de viitor

Salutare,

A trecut aproape un an de cand  siteul www.bdsmro.ro a fost redeschis.  A fost nevoie de multa munca si timp pentru realizarea siteului, dar pot spune ca a meritat. La un an dupa ce a fost lansat site-ul se mentine ok, apar persoane noi aproape zilnic iar activitatea pot spune ca a crescut in mod vizibil. 

Ideea de a crea acest site a aparut prima data acum aproximativ 3 ani. La acel moment nu erau foarte multe siteuri de acest gen, iar acele cateva care existau aveau foarte multe limitari, cereau bani sau pur si simplu era greu de comunicat pe  ele. M-am gandit astfel sa fac o varianta de facebook in care totul este gratuit si nu sunt limite. Intre timp au aparut mai multe siteuri, dar consider ca acesta este unul din siteurile de top din acest domeniu din Romania. Am foarte multe idei si planuri pentru el iar multe vor fi vizibile in curand aici. 

De asemenea, sunt oricand deschis la sugestii si reclamatii, daca cineva are probleme cu siteul este rugat sa raporteze orice problema. In ultimele luni, de cand numarul utilizatorilor activi a inceput sa creasca, am reusit sa descopar ca sunt multe lucruri ce pot fi imbunatatite, un astfel de proiect nu este niciodata terminat. 

O scurta lista cu updateurile planuite pentru viitorul apropiat:

  1. Chat v2.0 - deja au fost aduse imbunatatiri la chat in acest weekend, dar in urmatoarele saptamani interfata urmeaza sa fie rescrisa complet pentru a adauga elemente ce contribuie la modernizarea chatului: istoric, status (mesaj personalizat), evidentiere utilizatori mobili, notificare mesaje noi pe site in timp real fara sa fie chatul deschis, smiley faces, transfer imagini; de asemenea sunt planuite si versiuni audio/video, dar nu pot da o data pentru aceasta inca.
  2. Galerie Foto/Video - o sa inceapa cu galerie foto, pe viitor posibil si video. In fiecare luna votati ce anume doriti sa vedeti in galeria urmatoare.  Initial galeria o sa fie vizibila pentru toti membrii dar dupa o perioada o sa fie disponibila doar pentru persoanele cu profile validate.
  3. Evenimente - Planuite de multa vreme, nu au putut fi realizate din cauza numarului redus de membri activi. Acum insa a venit vremea si pentru acestea. Mai multe detalii  despre ce anume se organizeaza or sa ajunga in curand.
  4. Voturi de incredere - un nou sistem pentru a ajuta la validarea profilelor. Orice persoana cu profil validat poate acorda un punctaj pozitiv sau negativ catre alt membru. Acest sistem este creat cu intentia de a ajuta lumea sa comunice cu persoane cu adevarat interesate de BDSM si nu cu persoane ce au creat profile din alte motive.
Acestea sunt cele mai mari imbunatatiri, pe langa acestea urmeaza si alte imbunatatiri pe site destinate cresterii  activitatii membrilor. In acest moment pe prima pagina nu sunt foarte multe informatii dar prin noul sistem or sa apara extra informatii precum pozele urcate de prieteni ( sa nu fie necesara revizitarea profilului doar pentru acest scop), modificarile aduse profilului BDSM sau ultimele jurnale scrise.
 
Aceasta e tot pentru moment; primul articol scris complet de pe telefon :)
 
O biciuire placuta tuturor! :)
Pentru a vizualiza sau adauga raspunsuri la articol este necesara logarea!
Persoane active astăzi: 280 persoane logate (login pentru a vedea lista)