Coruptia nu are ce cauta aici! Alta intrebare?

Needle play

Needle play este practica de a insera ace in si/sau sub pielea supusei/supusului. Cel mai adesea atunci cand vorbim cu cineva care nu este interesat de jocul cu ace, poate spune "ouch" sau "de ce ai vrea sa faci asta ?". Cei mai multi considera aceasta practica a fiind periculoasa si o limita greu de acceptat sau de depasit, dar pt unii este foarte intensa si extrem de placuta. Cu atentie si respectand cateva reguli sanitare si de siguranta, acest lucru poate fi la fel de sigur ca orice altă formă de joc…

Pentru acest joc ar trebui sa utilizati doar ace sterile, de unica folosinta: ace de seringa, ace hipodermice sau pt acupunctura. Nu ar trebui să fie utilizate ace de siguranță sau ace de cusut. Ele nu sunt lise, sterile și au structura metalica poroasa, fiind astfel posibili purtatori de bacteri si/sau virusi. Acele hipodermice sunt extrem de subtiri, sunt ieftine, sterile si de unică folosință. Acele hipodermice vin în diferite lungimi și dimensiuni .

 

Gauge

Outer diameter (mm)

Colour

Typical lengths available

1/2" (13mm)

5/8" (16mm)

1" (25mm)

1¼" (32mm)

1½" (38mm)

17G

1.5

     

X

 

X

18G

1.2

Pink

       

X

19G

1.1

Cream or white

       

X

20G

0.9

Yellow

       

X

21G

0.8

Green

       

X

22G

0.7

Black

     

X

X

23G

0.6

Blue

   

X

X

 

24G

0.55

Purple

   

X

   

25G

0.5

Orange

 

X

X

   

26G

0.45

Brown

X

       

27G

0.4

Grey

X

       

30G

0.3

Clear

X

       

  

Acele hipodermice au de obicei un fiting (capat) din plastic , care este folosit pentru a le fixa pe o seringă . Culoarea fitingului ne da, de obicei, indicatorul (tipul si dimensiunile) acului.

 Click for full-size image and license information

          La fel ca cele mai multe jocuri  din  BDSM , needle play nu ar trebui să fie practicat în timp ce luati droguri sau orice cantitate semnificativă de alcool.

În timpul jocului cu acele, exista multe opţiuni  in ceea ce priveste locul unde pot fi aplicate, dar există, de asemenea, zone care trebuiesc evitate . Organele interne, oasele şi ochii sunt toate zone care nu ar trebui să fie găurite cu un ac. Nu găuriţi mâinile, încheieturile, sau coloana vertebrala şi aveţi grijă să evitaţi articulaţiile, oasele apropiate de suprafaţă, la subsuori si stern. Locurile cele mai putin dureroase sunt si cele in care acele vor intra cel mai usor : la suprafaţa pielii coapsei, in fese, brate, stomac, umeri, obraji, piept şi sâni. Cel mai simplu si usor este sa se penetreze locuri   carnoase, zone precum coapsele sau partea inferioară a buricului. Organele genitale pot fi găurite şi pot da trairi extrem de intense, dar înainte de a va juca  în aceste zone este de preferat să aveti instruirea necesara de la  cineva care este familiarizat cu acest gen de piercing-uri genitale. Se pot aplica ace in labiile exterioare si interioare, in clitoris la femei, dar si in pielea scrotului sau a preputului precum si pe toata lungimea penisului la barbati.

Odată ce sunteţi gata pentru a intepa o persoana, începeţi prin a respecta si aplica toate regulile sanitare si de igiena: spalati cu apa si săpun, dupa care sterilizati zona inainte de aplicarea acelor, folosind fie alcool sanitar 70%, fie betadina, iod, etc. Spălaţi-vă pe mâini şi purtaţi mănuşi. Curăţarea zonei care urmează a fi perforata este obligatorie si necesara pentru a evita posibilele infectii.

Pinch flesh piercing good.png

Diagrama de sus exemplifica modul corect de a împinge varful unui ac de seringa prin piele. Vârful acului este orientat in jos, spre corp, astfel încât acesta va "musca" imediat la contactul cu  pielea.

În diagrama de jos se arata o utilizare greşita. Varful acului este orientat in sus referitor la nivelul pielii. In aceasta pozitie, varful acului poate aluneca pe langa piele în loc sa "muste" din ea. În afară de a crea un moment ciudat si o durere suplimentara, există o reala problema de siguranţă şi risc de ranire. Există posibilitatea ca vârful acului sa alunece si sa raneasca degetul persoanei care-l utilizeaza.

Pinch flesh piercing bad.png

Amintiţi-vă că acul trebuie sa fie si extras înapoi prin piele şi trebuie să fie păstrat steril tot timpul jocului. Când sunteţi gata să scoateti acul, procedati cu aceeasi grija si cu aceleasi precautii ca atunci când l-ati introdus. Ţineţi acul drept şi trageţi-l afară cu o mişcare fluidă. Pot aparea câteva picaturi de sange dar aceste sunt normale. Când acul este îndepărtat, ştergeţi, curatati si dezinfectati zona folosind de preferat alcool sanitar. Acul odata scos din piele se va arunca obligatoriu. NU refolositi acele, exista aparitia riscului de imbolnaviri si infectari sau transmiteri de boli.

Verificaţi-vă partenerul tot timpul, urmarind reactiile acestuia. Aceste reactii pot fi : lesinul, paloarea fetei si a membrelor si tremuraturi. In cazuri extreme, dar foarte rar se poate instala si panica. Toate acestea se întâmplă din cauza revarsarii de adrenalina, de testosteron si de serotonina care dau atat senzatia de placere intensa, dar si de teama si frica extrema.

 

 

 

Asadar aveti grija ce ii oferiti sclavei/sclavului .... placerea durerii sau disconfort total .

 

Pentru a vizualiza sau adauga raspunsuri la articol este necesara logarea!
Persoane active astăzi: 296 persoane logate (login pentru a vedea lista)